0

Valtavan urheilukaupan avajaistarjouksia jonotetaan yön yli – liikenneruuhkiakin odotettavissa

Tino Marttunen
XXL Sports & Outdoor -ketjun ensimmäinen Suomen-myymälän edustalle kerääntyi väkeä jo tiistai-iltana. Liike avaa ovensa keskiviikkona aamuseitsemältä.

Tammisto Tänään aamuseitsemältä Vantaan Tammistossa avautuneen XXL Sports & Outdoor -urheilukaupan pihalle kerääntyi väkeä jo tiistai-iltana. Suomeen rantautuvan norjalaisen urheilujätin avajaistarjouksia hyvissä ajoin kärkkymään tulleille oli järjestetty kamiinalämmitteisiä telttoja.

Ilta-Sanomat uutisoi aiemmin tiistaina, että Itä-Uudenmaan poliisi varautuu ohjaamaan avajaisruuhkassa liikennettä useiden partioiden voimin. XXL Sports & Outdoor -ketju vakuuttaa Facebook-sivuillaan, että liikenteenohjaus ja pysäköinti on järjestetty niin hyvin kuin mahdollista.

Ruuhkiin kannattaa kuitenkin varautua keskiviikkoaamuna erityisesti Valimotiellä.

Sähkötiellä Tammistossa avautuva XXL Sports & Outdoor -urheiluvälineliike on norjalaisketjun ensimmäinen kauppa Suomessa. Urheilu-, ulkoilu-, retkeily- ja erätuotteita myyviä liikkeitä on tulossa pääkaupunkiseudulle myös ainakin Kluuviin ja Itäkeskukseen Helsingissä sekä Espoon Suomenojalle. 

Kommentit

Näytä lisää kommentteja