Helsingin poliisi nostanut valmiuttaan pelottelevien klovnien takia – Batmaneja poliisi ei pellejahtiin halua

Helsingin poliisi on nostanut valmiuttaan kaduilla klovnipuvuissa ihmisiä pelottelevien takia. Poliisi tiedotti viimeksi lauantaiaamuna, että klovniasuinen henkilö oli uhkaillut perjantai-iltana 9- ja 10-vuotiaita poikia Lauttasaaressa. Poliisin mukaan arviolta noin 15-vuotias poika oli uhkaillut nuorempia poikia pesäpallomailalla. Helsingin poliisi sanoo suhtautuvansa ilmiöön vakavasti.

”Lelusalakuljettajan” epäillyt hämärätoimet varjostavat Helsingin Syyria-marssia

Helsingissä marssitaan maanantaina Syyrian rauhan puolesta ja kerätään sen päätteeksi tukikonsertilla rahaa vuosia jatkuneen sisällissodan jaloissa kärsiville siviileille. Avustustempausta varjostaa, että ”Aleppon lelusalakuljettajaksi” kutsutun ja syyrialaisten orpolasten auttajana julkisuudessa esiintyneen Rami Adhamin toiminnasta on paljastunut vakavia epäselvyyksiä.

Huumekauppiasta selkään puukottaneen tuomio laski hovioikeudessa

Helsingin hovioikeus lievensi käräjäoikeudessa tapon yrityksestä tuomitun, tekohetkellä 16-vuotiaan pojan vankeustuomiota. Kun syyte tapon yrityksestä hylättiin perjantaina, pieneni nuorukaisen tuomio kolmesta ja puolesta vuodesta kahteen vuoteen ja kahteen kuukauteen.

Uusimmat uutiset
  1. Eilen 22.10.16
  2. 21.10.16
  3. 20.10.16
  4. 19.10.16
Näytä lisää